Vezetéknév Aasgaard

Ha többet szeretne tudni a Aasgaard vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aasgaard vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aasgaard vezetéknévvel rendelkezők.

A Aasgaard vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aasgaard esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aasgaard vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aasgaard vezetéknév-térkép

Aasgaard családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aasgaard vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aasgaard-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aasgaard vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aasgaard vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aasgaard a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Norvégia Norvégia (523)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (106)
 3. Dánia Dánia (17)
 4. Kanada Kanada (6)
 5. Anglia Anglia (5)
 6. Svédország Svédország (5)
 7. Thaiföld Thaiföld (5)
 8. Chile Chile (4)
 9. Brazília Brazília (2)
 10. Japán Japán (1)
 11. Libanon Libanon (1)
 12. Új-Zéland Új-Zéland (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aasgaard az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aasgaard vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aasgaard a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aasgaard szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Aagaard
 2. Aagard
 3. Asgard
 4. Agard
 5. Asard
 6. Augeard
 7. Assard
 8. Ashard
 9. Accaardo
 10. Accard
 11. Achard
 12. Acquard
 13. Aguarod
 14. Aicard
 15. Akard
 16. Auchard
 17. Awkard
 18. Awkward
 19. Aguiard
 20. Augoyard
 21. Aguerd
 22. Acard
 23. Aacardi
 24. Accardi
 25. Accardo
 26. Accart
 27. Acchiardi
 28. Acciardi
 29. Acciardo
 30. Accord
 31. Achart
 32. Achord
 33. Acord
 34. Agarrado
 35. Agrait
 36. Aguarta
 37. Ahicart
 38. Aicardi
 39. Aicardo
 40. Aicart