Vezetéknév Aamodt

Ha többet szeretne tudni a Aamodt vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aamodt vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aamodt vezetéknévvel rendelkezők.

A Aamodt vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aamodt esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aamodt vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aamodt vezetéknév-térkép

Aamodt családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aamodt vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aamodt-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aamodt vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aamodt vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aamodt a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Norvégia Norvégia (2113)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (1095)
 3. Svédország Svédország (31)
 4. Dánia Dánia (25)
 5. Szingapúr Szingapúr (19)
 6. Kanada Kanada (16)
 7. Ausztrália Ausztrália (12)
 8. Új-Zéland Új-Zéland (12)
 9. Spanyolország Spanyolország (11)
 10. Németország Németország (5)
 11. Kína Kína (3)
 12. Anglia Anglia (3)
 13. Luxemburg Luxemburg (2)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Írország Írország (1)
 18. Kirgizisztán Kirgizisztán (1)
 19. Mozambik Mozambik (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aamodt az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aamodt vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aamodt a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aamodt szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aamodt vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aamodt vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aamodt vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aamodt vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Aamot
 2. Aamod
 3. Aamoth
 4. Amodo
 5. Amott
 6. Amodu
 7. Amoit
 8. Aanda
 9. Ahamad
 10. Ahamed
 11. Ahmad
 12. Ahmadi
 13. Ahmadu
 14. Ahmady
 15. Ahmat
 16. Ahmed
 17. Ahmet
 18. Ahmida
 19. Amad
 20. Amada
 21. Amade
 22. Amadi
 23. Amado
 24. Amadu
 25. Amat
 26. Amed
 27. Amedi
 28. Amedo
 29. Amet
 30. Amid
 31. Amido
 32. Amiet
 33. Amiot
 34. Amiott
 35. Amit
 36. Amodei
 37. Amodeo
 38. Amodia
 39. Amodio
 40. Amoedo