Vezetéknév Aalim

Ha többet szeretne tudni a Aalim vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aalim vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aalim vezetéknévvel rendelkezők.

A Aalim vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aalim esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aalim vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aalim vezetéknév-térkép

Aalim családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aalim vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aalim-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aalim vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aalim vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aalim a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Pakisztán Pakisztán (16700)
 2. India India (1490)
 3. Marokkó Marokkó (170)
 4. Egyiptom Egyiptom (122)
 5. Nigéria Nigéria (18)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (12)
 7. Maldív-szigetek Maldív-szigetek (10)
 8. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (9)
 9. Szudán Szudán (9)
 10. Tanzánia Tanzánia (9)
 11. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 12. Afganisztán Afganisztán (4)
 13. Anglia Anglia (4)
 14. Algéria Algéria (2)
 15. Svédország Svédország (2)
 16. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 17. Banglades Banglades (1)
 18. Ghána Ghána (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kenya Kenya (1)
 21. Malajzia Malajzia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aalim az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aalim vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aalim a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aalim szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aalim vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aalim vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aalim vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aalim vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Alim
 2. Aalam
 3. Aallam
 4. Ahlem
 5. Ahlin
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Alam
 9. Alem
 10. Alimi
 11. Alimo
 12. Alin
 13. Allam
 14. Allem
 15. Allin
 16. Allum
 17. Alm
 18. Alom
 19. Alum
 20. Aylin
 21. Alima
 22. Ahlam
 23. Ailin
 24. Allom
 25. Ahlen
 26. Ahlheim
 27. Aileme
 28. Ailon
 29. Alaimo
 30. Alain
 31. Alama
 32. Alami
 33. Alamia
 34. Alamo
 35. Alan
 36. Alani
 37. Alania
 38. Aleem
 39. Aleme
 40. Alemi