Vezetéknév åman

Ha többet szeretne tudni a åman vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a åman vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban åman vezetéknévvel rendelkezők.

A åman vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a åman esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a åman vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A åman vezetéknév-térkép

åman családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a åman vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes åman-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a åman vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a åman vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha åman a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svédország Svédország (1683)
 2. Finnország Finnország (448)
 3. Norvégia Norvégia (28)
 4. Dánia Dánia (2)
 5. Svájc Svájc (1)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több åman az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek åman vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a åman a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a åman szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a åman vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a åman vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a åman vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a åman vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a åman vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a åman vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más åman vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. åhman
 2. Aiman
 3. Aman
 4. Amman
 5. Auman
 6. Ayman
 7. A man
 8. Aanan
 9. Ahmann
 10. Ahmian
 11. Aimon
 12. Amain
 13. Amane
 14. Amani
 15. Amann
 16. Amano
 17. Amen
 18. Amian
 19. Amin
 20. Ammann
 21. Ammen
 22. Ammon
 23. Amon
 24. Amyn
 25. Anan
 26. Annan
 27. Anyan
 28. Aumann
 29. Aumen
 30. Aymon
 31. Aynan
 32. Aimin
 33. Aymen
 34. Aimen
 35. Aimane
 36. Amany
 37. Amana
 38. Amyan
 39. Ahmane
 40. Aymane