Vezetéknév áts

Ha többet szeretne tudni a áts vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a áts vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban áts vezetéknévvel rendelkezők.

A áts vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a áts esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a áts vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A áts vezetéknév-térkép

áts családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a áts vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes áts-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a áts vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a áts vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha áts a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (158)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több áts az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek áts vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a áts a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a áts szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a áts vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a áts. Ennek az az oka, hogy sokszor a áts vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a áts vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a áts vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más áts vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Aits
 2. Adas
 3. Ades
 4. Adis
 5. Adys
 6. Aites
 7. Ates
 8. Atis
 9. Atse
 10. Atz
 11. Ayats
 12. Aytes
 13. Atsu
 14. Attis
 15. Autos
 16. Aids
 17. Autis
 18. Attas
 19. Aitsi
 20. Atas
 21. Adds
 22. Addis
 23. Adesi
 24. Adius
 25. Adix
 26. Adja
 27. Adje
 28. Ataz
 29. Athas
 30. Atik
 31. Atiq
 32. Atsea
 33. Attias
 34. Attig
 35. Attix
 36. Atuse
 37. Atxa
 38. Atze
 39. Audas
 40. Aytch