Vezetéknév árvai

Ha többet szeretne tudni a árvai vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a árvai vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban árvai vezetéknévvel rendelkezők.

A árvai vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a árvai esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a árvai vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A árvai vezetéknév-térkép

árvai családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a árvai vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes árvai-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a árvai vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a árvai vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha árvai a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (5407)
 2. Szlovákia Szlovákia (186)
 3. Csehország Csehország (6)
 4. Anglia Anglia (2)
 5. Belgium Belgium (1)
 6. Brazília Brazília (1)
 7. Svájc Svájc (1)
 8. Spanyolország Spanyolország (1)
 9. Izrael Izrael (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több árvai az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek árvai vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a árvai a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a árvai szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a árvai vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a árvai. Ennek az az oka, hogy sokszor a árvai vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a árvai vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a árvai vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a árvai vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más árvai vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. árva
 2. Arvai
 3. Arbai
 4. Arva
 5. Arvay
 6. árabe
 7. Aarab
 8. Arab
 9. Arabi
 10. Araib
 11. Arapi
 12. Aravi
 13. Arba
 14. Arbi
 15. Arfa
 16. Aribi
 17. Arifi
 18. Arpa
 19. Arpaia
 20. Arpi
 21. Arribi
 22. Arrivi
 23. Arrobi
 24. Arrufi
 25. Arvayo
 26. Arvey
 27. Arvia
 28. Arvie
 29. Arpaio
 30. Arufi
 31. Arap
 32. Arebi
 33. Arefi
 34. Arfi
 35. Araabi
 36. Arrifai
 37. Arhab
 38. Araab
 39. Arrab
 40. Araf