Vezetéknév álves

Ha többet szeretne tudni a álves vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a álves vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban álves vezetéknévvel rendelkezők.

A álves vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a álves esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a álves vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A álves vezetéknév-térkép

álves családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a álves vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes álves-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a álves vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a álves vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha álves a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Angola Angola (4)
 2. Brazília Brazília (3)
 3. Argentína Argentína (1)
 4. Uruguay Uruguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több álves az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek álves vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a álves a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a álves szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a álves vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a álves vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a álves vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a álves vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a álves vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más álves vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Alves
 2. Alaves
 3. Albes
 4. Alfes
 5. Alives
 6. Alvas
 7. Alvez
 8. Alvis
 9. Alpes
 10. Aalfs
 11. Alabes
 12. Alavez
 13. Albas
 14. Albeg
 15. Albesa
 16. Albez
 17. Albis
 18. Albos
 19. Albus
 20. Alfos
 21. Alibes
 22. Alivesi
 23. Alofs
 24. Alps
 25. Alvaz
 26. Alvego
 27. Alvisi
 28. Alviso
 29. Alviz
 30. Alfeus
 31. Albys
 32. Alvaez
 33. Alvius
 34. Albesi
 35. Albages
 36. Albasi
 37. Albeck
 38. Albescu
 39. Albeza
 40. Albezo