Vezetéknév álvaro

Ha többet szeretne tudni a álvaro vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a álvaro vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban álvaro vezetéknévvel rendelkezők.

A álvaro vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a álvaro esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a álvaro vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A álvaro vezetéknév-térkép

álvaro családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a álvaro vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes álvaro-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a álvaro vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a álvaro vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha álvaro a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Angola Angola (5521)
 2. Portugália Portugália (359)
 3. Spanyolország Spanyolország (126)
 4. Brazília Brazília (28)
 5. Ecuador Ecuador (5)
 6. Chile Chile (3)
 7. Anglia Anglia (3)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 9. Mexikó Mexikó (2)
 10. Argentína Argentína (1)
 11. Svájc Svájc (1)
 12. Zöld-foki szigetek Zöld-foki szigetek (1)
 13. Németország Németország (1)
 14. Dánia Dánia (1)
 15. Egyenlítői-Guinea Egyenlítői-Guinea (1)
 16. Mozambik Mozambik (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 19. Uruguay Uruguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több álvaro az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek álvaro vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a álvaro a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a álvaro szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a álvaro vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a álvaro vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a álvaro vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más álvaro vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Alvaro
 2. álvarez
 3. álvares
 4. Albaro
 5. Alfaro
 6. Alvar
 7. Alvara
 8. Alvardo
 9. Alvare
 10. Alvari
 11. Alvario
 12. Alvero
 13. Alvard
 14. Ahlvers
 15. Alabro
 16. Alavar
 17. Albar
 18. Albari
 19. Albars
 20. Albart
 21. Albero
 22. Albro
 23. Alfar
 24. Alfara
 25. Alfard
 26. Alfero
 27. Allevard
 28. Alvarado
 29. Alvaran
 30. Alvarde
 31. Alvaredo
 32. Alvares
 33. Alvarez
 34. Alvarin
 35. Alvear
 36. Alver
 37. Alvera
 38. Alverd
 39. Alveri
 40. Alverio