Vezetéknév ádám

Ha többet szeretne tudni a ádám vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ádám vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ádám vezetéknévvel rendelkezők.

A ádám vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ádám esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ádám vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ádám vezetéknév-térkép

ádám családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ádám vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ádám-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ádám vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ádám vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ádám a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (10233)
 2. Románia Románia (231)
 3. Szlovákia Szlovákia (179)
 4. Paraguay Paraguay (2)
 5. Svédország Svédország (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Panama Panama (1)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ádám az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ádám vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ádám a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ádám szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a ádám vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a ádám. Ennek az az oka, hogy sokszor a ádám vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a ádám vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a ádám vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a ádám vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Adám
 2. Adán
 3. Adam
 4. Adem
 5. Adham
 6. Adim
 7. Adm
 8. Adom
 9. Adoum
 10. Adum
 11. Adón
 12. Aadam
 13. Adain
 14. Adama
 15. Adame
 16. Adami
 17. Adamo
 18. Adamu
 19. Adamy
 20. Adan
 21. Adana
 22. Adano
 23. Addamo
 24. Adden
 25. Addona
 26. Adema
 27. Ademi
 28. Aden
 29. Adena
 30. Adhami
 31. Adin
 32. Adina
 33. Adine
 34. Adion
 35. Admi
 36. Adney
 37. Adon
 38. Adona
 39. Aduna
 40. Adwan