Vezetéknév ábrahám

Ha többet szeretne tudni a ábrahám vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ábrahám vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ábrahám vezetéknévvel rendelkezők.

A ábrahám vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ábrahám esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ábrahám vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ábrahám vezetéknév-térkép

ábrahám családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ábrahám vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ábrahám-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ábrahám vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ábrahám vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ábrahám a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (6093)
 2. Románia Románia (192)
 3. Szlovákia Szlovákia (71)
 4. Németország Németország (2)
 5. Ciprus Ciprus (1)
 6. Csehország Csehország (1)
 7. Spanyolország Spanyolország (1)
 8. Szlovénia Szlovénia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ábrahám az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ábrahám vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ábrahám a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ábrahám szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a ábrahám vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a ábrahám. Ennek az az oka, hogy sokszor a ábrahám vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a ábrahám vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a ábrahám vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a ábrahám vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más ábrahám vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abraham
 2. Abrahim
 3. Abrahm
 4. Abrahams
 5. Abrahan
 6. Abrahms
 7. Abram
 8. Abrham
 9. Avraham
 10. Abraam
 11. Abreham
 12. Aybram
 13. Abriham
 14. Abrahami
 15. Avrahm
 16. Abrahante
 17. Abrain
 18. Abrami
 19. Abramian
 20. Abramo
 21. Abramoff
 22. Abramov
 23. Abramova
 24. Abrams
 25. Abramski
 26. Abramsky
 27. Abramson
 28. Abramyan
 29. Abran
 30. Abrante
 31. Abrantes
 32. Abriam
 33. Abrihan
 34. Abrom
 35. Abruña
 36. Afram
 37. Avraam
 38. Avram
 39. Abramovi
 40. Abraan