Pitcairn-sziget nevei Vezetéknevek

A leggyakoribb Pitcairn-sziget nevei vezetéknevek

 1. Christian (16)
 2. Warren (12)
 3. Young (5)
 4. Brown (5)
 5. Warren-peu (5)
 6. Griffiths (2)
 7. Lupton-christian (1)
 8. Luton-christian (1)
 9. Peu (1)
 10. Jaques (1)
 11. Menzies (1)
 12. Evans (1)
 13. O'keefe (1)

Ha itt van, annak az az oka, hogy úgy döntött, hogy megkeresi a 350 leggyakoribb vezetéknevet a Pitcairn-ban. Biztosan hallott már néhány Pitcairn-sziget nevei vezetéknévről, de meglepődhet, ha olyan vezetékneveket lát ebben a listában, amelyekről nem is tudta, hogy olyan gyakoriak egy olyan országban, mint a Pitcairn. Ebben a listában teljesen frissítettük a statisztikai adatokat a Pitcairn-sziget nevei leggyakoribb vezetékneveiről, így ha információt keres arról, hogy a vezetékneve kiemelkedik-e a Pitcairn nyelven, figyelmeztetjük, hogy ha nem szerepel ebben a listában, akkor igen, az Ön vezetékneve. valami szokatlan lenne a Pitcairn-sziget nevei földeken. Ha azonban az Ön vezetékneve szerepel e 350 vezetéknév között, attól tartunk, hogy más tulajdonságokkal kell majd kitűnnie, mivel a Pitcairn-sziget nevei családnevek

tekintetében meglehetősen gyakoriak lesznek.

Tudta ezeket a vezetékneveket a Pitcairn-ból?

Ha megnézi, ebben a listában minden vezetéknév mellett talál egy számot. Ez a szám azoknak a személyeknek a száma, akik ezt a vezetéknevet Pitcairn-ban viselik. Természetesen ez a hivatalos szám a legfrissebb, Pitcairn-ban készült statisztika szerint, és nem veszik figyelembe a Pitcairn-sziget nevei-t, hanem a jelenleg az országban élő emberek. Így lehetséges, hogy a Pitcairn-ban találhat olyan vezetéknevet, amelyről tökéletesen tudja, hogy nem Pitcairn-sziget nevei vezetéknév, ez segíthet abban, hogy képet kapjon arról, hogy ugyanabból az országból, ahonnan a vezetéknév származik, hány ember vándorolt ​​ki Pitcairn-ba és telepedett le ott.

A vezetéknevekkel kapcsolatos információk birtokában a saját történelmünkről, de a különböző országok történelméről is tájékozódhatunk. Ha tudjuk, hogy jelenleg mely vezetéknevek fordulnak elő leginkább a Pitcairn-ban, az segít pillanatfelvételt készíteni az ország jelenlegi valóságáról. Ily módon, és ezeket az adatokat keresztezve a jelenlegi Pitcairn-sziget nevei családnevekről a leggyakrabban előforduló Pitcairn-sziget nevei vezetéknevekkel száz-kétszáz évvel ezelőtt, képet kaphatunk arról, hogyan változott a Pitcairn-sziget nevei társadalom, és milyen hatást gyakorolhatott a migráció egy olyan országban, mint Pitcairn.

Hasonlóan érdekes megpróbálni felfedezni, hogy a Pitcairn-szal szomszédos országokban mik a jelenlegi adatok a leggyakrabban használt vezetéknevekről, és van-e közös vezetéknevük, vagy éppen ellenkezőleg, az egyezések minimálisak vagy nem létező. Így sejthetjük, hogy Pitcairn milyen kapcsolatokat ápol a szomszédos országokkal, volt-e mobilitás az országok között vagy sem. Amint látja, néhány egyszerű statisztika a Pitcairn vezetéknevekről sokkal több információt nyújt, mint az első pillantásra tűnhet.

Meglepett ezek a Pitcairn-sziget nevei vezetéknevek?

Mit gondolsz? Látott már a Pitcairn 350 vezetéknevét tartalmazó listában olyanokat, amelyek felkeltették a figyelmét? Kihagyott olyan vezetéknevet, amelyről azt gondolta, hogy nagyon gyakori a Pitcairnban, és mégis kiderült, hogy nem szerepel a listán? Ha folytatja a keresést más országokban, biztosan megtalálja azt a vezetéknevet, amelyről azt hitte, hogy Pitcairn-sziget nevei, és kiderül, hogy egy másik országban gyakoribb, mint a Pitcairn. Néha meglepnek minket az adatok, de ez arra ösztönöz bennünket, hogy többet akarjunk megtudni a vezetéknevekről és arról, hogy miért a 350 leggyakoribb Pitcairn-sziget nevei vezetéknév szerepel ebben a listában, és nem mások. Javasoljuk, hogy folytassa kutatásait.


Pitcairn-sziget nevei Vezetéknevek, globalsurnames.com, 2023

https://globalsurnames.com/hu/pn