Vezetéknév Hegedűs

Ha többet szeretne tudni a Hegedűs vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Hegedűs vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Hegedűs vezetéknévvel rendelkezők.

A Hegedűs vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Hegedűs esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Hegedűs vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Hegedűs vezetéknév-térkép

Hegedűs családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Hegedűs vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Hegedűs-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Hegedűs vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Hegedűs vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Hegedűs a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (19030)
 2. Szlovákia Szlovákia (323)
 3. Románia Románia (72)
 4. Csehország Csehország (11)
 5. Németország Németország (4)
 6. Anglia Anglia (2)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 8. Ausztria Ausztria (1)
 9. Brazília Brazília (1)
 10. Spanyolország Spanyolország (1)
 11. Mexikó Mexikó (1)
 12. Oroszország Oroszország (1)
 13. Ukrajna Ukrajna (1)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Hegedűs az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Hegedűs vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Hegedűs a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Hegedűs szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Hegedűs. Ennek az az oka, hogy sokszor a Hegedűs vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Hegedűs vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Hegedus
 2. Hegedüs
 3. Hejduk
 4. Heustess
 5. Heustis
 6. Huestis
 7. Hukdhs
 8. Hogdson
 9. Hajdas
 10. Hocedez
 11. Hujdus
 12. Hajdasz
 13. Hajduk
 14. Hastas
 15. Hestekin
 16. Husidic
 17. Hustis
 18. Hustus
 19. Hajduka
 20. Hestick
 21. Hajduga
 22. Heustace
 23. Heustice
 24. Hasidic
 25. Haugwitz
 26. Heightchew
 27. Hightshoe
 28. Hisatake
 29. Hostager
 30. Hostak
 31. Hustak
 32. Hastick
 33. Hostacny
 34. Hostiuc
 35. Hijstek
 36. Hechtkopf
 37. Hošták
 38. Hajdecka
 39. Hajdecki
 40. Hustache