Vezetéknév Habbel

Ha többet szeretne tudni a Habbel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Habbel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Habbel vezetéknévvel rendelkezők.

A Habbel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Habbel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Habbel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Habbel vezetéknév-térkép

Habbel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Habbel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Habbel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Habbel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Habbel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Habbel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (558)
 2. Algéria Algéria (194)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (40)
 4. Törökország Törökország (11)
 5. Svájc Svájc (2)
 6. Thaiföld Thaiföld (2)
 7. Észtország Észtország (1)
 8. Franciaország Franciaország (1)
 9. Indonézia Indonézia (1)
 10. India India (1)
 11. Kenya Kenya (1)
 12. Katar Katar (1)
 13. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Habbel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Habbel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Habbel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Habbel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Habbal
 2. Habel
 3. Hebbel
 4. Hubbel
 5. Haebel
 6. Haibel
 7. Habela
 8. Hable
 9. Habley
 10. Happel
 11. Havel
 12. Hebel
 13. Heibel
 14. Heubel
 15. Hiebel
 16. Hobel
 17. Hoebbel
 18. Hoebel
 19. Hubbell
 20. Hubel
 21. Huebel
 22. Hibel
 23. Habil
 24. Habal
 25. Hybel
 26. Haffel
 27. Hapel
 28. Hebbal
 29. Habble
 30. Haefele
 31. Haefeli
 32. Hafele
 33. Hafeli
 34. Hafley
 35. Happl
 36. Havela
 37. Havely
 38. Havill
 39. Hebble
 40. Hebl