Vezetéknév H'meida

Ha többet szeretne tudni a H'meida vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a H'meida vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban H'meida vezetéknévvel rendelkezők.

A H'meida vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a H'meida esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a H'meida vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A H'meida vezetéknév-térkép

H'meida családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a H'meida vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes H'meida-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a H'meida vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a H'meida vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha H'meida a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mauritánia Mauritánia (2053)
 2. Algéria Algéria (5)
 3. Ausztrália Ausztrália (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több H'meida az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek H'meida vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a H'meida a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a H'meida szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a H'meida vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a H'meida vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a H'meida vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Hmeida
 2. H'meide
 3. Hamida
 4. Hmida
 5. Hmeide
 6. Hameeda
 7. Hamaida
 8. H'meyada
 9. Hmeid
 10. Hamada
 11. Hamaide
 12. Hamda
 13. Hamed
 14. Hamedi
 15. Hameed
 16. Hameyde
 17. Hamid
 18. Hamidi
 19. Hamido
 20. Hammada
 21. Hamouda
 22. Hemed
 23. Hmiday
 24. Hmidi
 25. Hnida
 26. Homedo
 27. Humada
 28. Henda
 29. Hunaida
 30. Hamide
 31. Hmed
 32. Hamidu
 33. Hamidah
 34. Hemedy
 35. Hemedi
 36. Humaid
 37. Hameedha
 38. Hameedh
 39. Hamedy
 40. Hmaid