Vezetéknév Emilius

Ha többet szeretne tudni a Emilius vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emilius vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emilius vezetéknévvel rendelkezők.

A Emilius vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emilius esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emilius vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emilius vezetéknév-térkép

Emilius családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emilius vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emilius-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emilius vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emilius vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emilius a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Tanzánia Tanzánia (356)
 2. Nigéria Nigéria (77)
 3. Németország Németország (56)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (53)
 5. Indonézia Indonézia (31)
 6. Anglia Anglia (3)
 7. India India (3)
 8. Belgium Belgium (1)
 9. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 10. Dánia Dánia (1)
 11. Olaszország Olaszország (1)
 12. Libanon Libanon (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emilius az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emilius vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emilius a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emilius szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emilius. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emilius vezetéknév átment mutációkon.

 1. Emilija
 2. Emelias
 3. Emilce
 4. Emilse
 5. Emilsen
 6. Enolis
 7. Emilcar
 8. Emiliozzi
 9. Enales
 10. Emolga
 11. Emilsson
 12. Emelsi
 13. Ennals
 14. Ennels
 15. Enlace
 16. Enelco
 17. Emilsdóttir
 18. Emiljańczyk