Vezetéknév Emilija

Ha többet szeretne tudni a Emilija vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emilija vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emilija vezetéknévvel rendelkezők.

A Emilija vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emilija esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emilija vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emilija vezetéknév-térkép

Emilija családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emilija vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emilija-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emilija vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emilija vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emilija a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Litvánia Litvánia (48)
 2. Észtország Észtország (8)
 3. Macedónia Macedónia (4)
 4. Lettország Lettország (2)
 5. Ausztrália Ausztrália (1)
 6. Németország Németország (1)
 7. Anglia Anglia (1)
 8. Montenegró Montenegró (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emilija az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emilija vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emilija a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emilija szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emilija vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emilija vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emilija vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emilija vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emilija vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emilija vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emilius
 2. Emilce
 3. Emolga
 4. Emilse
 5. Emilsen
 6. Emilcar
 7. Emelias
 8. Emiliozzi
 9. Emilsson
 10. Enolis
 11. Emelsi
 12. Enales
 13. Enlace
 14. Enelco
 15. Ennals
 16. Ennels
 17. Emiljańczyk
 18. Emilsdóttir