Vezetéknév El zayani

Ha többet szeretne tudni a El zayani vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El zayani vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El zayani vezetéknévvel rendelkezők.

A El zayani vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El zayani esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El zayani vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El zayani vezetéknév-térkép

El zayani családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El zayani vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El zayani-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El zayani vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El zayani vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El zayani a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Tunézia Tunézia (131)
 2. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (114)
 3. Kuvait Kuvait (58)
 4. Jordánia Jordánia (14)
 5. Jemen Jemen (6)
 6. Egyiptom Egyiptom (4)
 7. Libanon Libanon (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El zayani az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El zayani vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El zayani a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El zayani szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a El zayani vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a El zayani vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a El zayani vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a El zayani vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a El zayani vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más El zayani vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. El hagani
 2. El hakami
 3. El samai
 4. El hasan
 5. El azmani
 6. El jamai
 7. El jaouani
 8. El ghani
 9. El ajjani
 10. El janati
 11. El azami
 12. El kahan
 13. El ouazani
 14. El jamali
 15. El hassani
 16. El khyami
 17. El kanany
 18. Elazmani
 19. El yazami
 20. Elouazani
 21. El ouzani
 22. El kamali
 23. El asmani
 24. Elezcano
 25. Elezkano
 26. Elizandi
 27. Elkayam
 28. Elshani
 29. El agamy
 30. El ghany
 31. El samady
 32. El gamal
 33. El hassania
 34. El shami
 35. El hacen
 36. El hacene
 37. El zaaneen
 38. El hassane
 39. El gamaly
 40. El-hassani