Vezetéknév El turky

Ha többet szeretne tudni a El turky vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El turky vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El turky vezetéknévvel rendelkezők.

A El turky vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El turky esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El turky vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El turky vezetéknév-térkép

El turky családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El turky vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El turky-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El turky vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El turky vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El turky a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Jemen Jemen (8983)
 2. Szíria Szíria (1859)
 3. Kuvait Kuvait (742)
 4. Libanon Libanon (556)
 5. Egyiptom Egyiptom (549)
 6. Tunézia Tunézia (310)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (140)
 8. Jordánia Jordánia (105)
 9. Palesztin terület Palesztin terület (22)
 10. Irak Irak (21)
 11. Omán Omán (9)
 12. Norvégia Norvégia (1)
 13. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El turky az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El turky vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El turky a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El turky szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a El turky vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a El turky vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. El tourky
 2. El-turk
 3. El torah
 4. Elter
 5. Eltoro
 6. El hadry
 7. El idrysy
 8. El eter
 9. Eltran
 10. Elhadry
 11. Eldar
 12. Elder
 13. Elderen
 14. Elderkin
 15. Elders
 16. Eldert
 17. Eldred
 18. Eldres
 19. Eleuterio
 20. Elterman
 21. Eltrich
 22. Eltahir
 23. Eleder
 24. Eleuteria
 25. Eldarov
 26. Elatrash
 27. El tarabin
 28. El hadramy
 29. El daour
 30. Elttør
 31. El hadary
 32. El hadar
 33. El tayyar
 34. Eleuteri
 35. El-idrysy
 36. Elitropi
 37. El attar
 38. El attari
 39. El hatri
 40. El yadri