Vezetéknév El sawafi

Ha többet szeretne tudni a El sawafi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El sawafi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El sawafi vezetéknévvel rendelkezők.

A El sawafi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El sawafi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El sawafi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El sawafi vezetéknév-térkép

El sawafi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El sawafi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El sawafi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El sawafi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El sawafi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El sawafi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Omán Omán (2059)
 2. Jordánia Jordánia (203)
 3. Egyiptom Egyiptom (122)
 4. Palesztin terület Palesztin terület (33)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (12)
 6. Jemen Jemen (6)
 7. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El sawafi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El sawafi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El sawafi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El sawafi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a El sawafi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a El sawafi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a El sawafi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a El sawafi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más El sawafi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. El saabi
 2. El isafi
 3. El soufi
 4. El shafei
 5. El sahaby
 6. El shaabi
 7. El sabary
 8. El kafi
 9. El-soufi
 10. El kaaby
 11. Elkafi
 12. El sebaey
 13. El saffar
 14. El shaby
 15. El gabaly
 16. El akab
 17. El gabal
 18. El ghafari
 19. El kabdi
 20. El jabiri
 21. El jebari
 22. El qabti
 23. El yesfi
 24. El jaafari
 25. El kabdani
 26. El qabiti
 27. El kabiri
 28. El jafoufi
 29. El yousfi
 30. El jabli
 31. El zahab
 32. El azzabi
 33. Eljaafari
 34. El-kaaby
 35. Elsbach
 36. Elshoff
 37. El jabraoui
 38. Elizabal
 39. Elisabeth
 40. Elisaveta