Vezetéknév Betley

Ha többet szeretne tudni a Betley vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betley vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betley vezetéknévvel rendelkezők.

A Betley vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betley esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betley vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betley vezetéknév-térkép

Betley családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betley vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betley-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betley vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betley vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betley a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (807)
 2. Anglia Anglia (165)
 3. Lengyelország Lengyelország (55)
 4. Ukrajna Ukrajna (54)
 5. Guernsey Guernsey (44)
 6. Észak-Írország Észak-Írország (31)
 7. Oroszország Oroszország (25)
 8. Ausztrália Ausztrália (21)
 9. Hollandia Hollandia (8)
 10. Brazília Brazília (7)
 11. Skócia Skócia (7)
 12. Fehéroroszország Fehéroroszország (6)
 13. Kanada Kanada (5)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (4)
 15. Wales Wales (3)
 16. Németország Németország (2)
 17. Chile Chile (1)
 18. Írország Írország (1)
 19. Jordánia Jordánia (1)
 20. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 21. Portugália Portugália (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betley az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betley vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betley a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betley szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betley vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betley vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betley vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betley vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Batley
 2. Beatley
 3. Bedley
 4. Beetley
 5. Beteley
 6. Bethley
 7. Bitley
 8. Botley
 9. Bettley
 10. Badley
 11. Batle
 12. Battley
 13. Bedle
 14. Beetle
 15. Bethel
 16. Bettle
 17. Bodley
 18. Bottley
 19. Butle
 20. Betwel
 21. Beatle
 22. Botly
 23. Baddley
 24. Batel
 25. Bathle
 26. Batla
 27. Batlle
 28. Batllo
 29. Battel
 30. Batteley
 31. Battle
 32. Beadle
 33. Bedel
 34. Beedle
 35. Beidel
 36. Beitel
 37. Betall
 38. Betelli
 39. Betelu
 40. Bethell