Vezetéknév Betlem

Ha többet szeretne tudni a Betlem vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betlem vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betlem vezetéknévvel rendelkezők.

A Betlem vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betlem esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betlem vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betlem vezetéknév-térkép

Betlem családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betlem vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betlem-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betlem vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betlem vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betlem a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Hollandia Hollandia (236)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (87)
 3. Észtország Észtország (27)
 4. Anglia Anglia (26)
 5. Ausztrália Ausztrália (19)
 6. Belgium Belgium (7)
 7. Kanada Kanada (7)
 8. Spanyolország Spanyolország (3)
 9. Ausztria Ausztria (1)
 10. Brazília Brazília (1)
 11. Skócia Skócia (1)
 12. Grúzia Grúzia (1)
 13. Indonézia Indonézia (1)
 14. Olaszország Olaszország (1)
 15. Kenya Kenya (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betlem az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betlem vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betlem a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betlem szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betlem vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betlem vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betlem vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Bethlem
 2. Betlan
 3. Bethlehem
 4. Butlin
 5. Botlin
 6. Bethelmy
 7. Batalon
 8. Batliner
 9. Bedlion
 10. Beidleman
 11. Bidleman
 12. Botelin
 13. Butland
 14. Buttleman
 15. Batulin
 16. Bethelmie
 17. Bettelheim
 18. Badalan
 19. Badland
 20. Badulin
 21. Batallan
 22. Batallon
 23. Bathalon
 24. Beadling
 25. Bedilion
 26. Beidelman
 27. Bettilyon
 28. Bitoleanu
 29. Bodelin
 30. Bodelon
 31. Budlong
 32. Bottelin
 33. Botelenga
 34. Bettelini
 35. Badalin
 36. Beytelman
 37. Battilomo
 38. Batalini
 39. Bootland
 40. Betlinska