Vezetéknév Betegh

Ha többet szeretne tudni a Betegh vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betegh vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betegh vezetéknévvel rendelkezők.

A Betegh vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betegh esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betegh vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betegh vezetéknév-térkép

Betegh családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betegh vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betegh-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betegh vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betegh vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betegh a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (41)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (22)
 3. Magyarország Magyarország (15)
 4. Kanada Kanada (11)
 5. Venezuela Venezuela (2)
 6. Nigéria Nigéria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betegh az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betegh vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betegh a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betegh szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betegh vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betegh. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betegh vezetéknév átment mutációkon.

 1. Betagh
 2. Betesh
 3. Betegi
 4. Betech
 5. Betes
 6. Bethge
 7. Betsch
 8. Bettega
 9. Bettge
 10. Beotegi
 11. Betegui
 12. Batch
 13. Bates
 14. Batez
 15. Batog
 16. Batsch
 17. Batugg
 18. Bedeus
 19. Beets
 20. Beetz
 21. Beites
 22. Beotegui
 23. Bethke
 24. Betis
 25. Betise
 26. Betka
 27. Betke
 28. Betous
 29. Bets
 30. Betsey
 31. Bettag
 32. Bettes
 33. Bettez
 34. Bettiga
 35. Bettis
 36. Betts
 37. Betz
 38. Bietsch
 39. Bitsch
 40. Bodega