Vezetéknév Bestard

Ha többet szeretne tudni a Bestard vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bestard vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bestard vezetéknévvel rendelkezők.

A Bestard vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bestard esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bestard vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bestard vezetéknév-térkép

Bestard családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bestard vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bestard-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bestard vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bestard vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bestard a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (1315)
 2. Kuba Kuba (340)
 3. Argentína Argentína (186)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (157)
 5. Franciaország Franciaország (97)
 6. Kanada Kanada (91)
 7. Mexikó Mexikó (55)
 8. Chile Chile (45)
 9. Uruguay Uruguay (28)
 10. Paraguay Paraguay (20)
 11. Anglia Anglia (11)
 12. Venezuela Venezuela (11)
 13. Svájc Svájc (7)
 14. Puerto Rico Puerto Rico (7)
 15. Brazília Brazília (4)
 16. Belgium Belgium (3)
 17. Norvégia Norvégia (3)
 18. Andorra Andorra (2)
 19. Németország Németország (1)
 20. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Guatemala Guatemala (1)
 23. Jamaica Jamaica (1)
 24. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bestard az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bestard vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bestard a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bestard szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bestard vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bestard vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bestard vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Bastard
 2. Bestar
 3. Bustard
 4. Bastar
 5. Bastardi
 6. Bastardo
 7. Bastari
 8. Bastart
 9. Basterd
 10. Bester
 11. Bestor
 12. Bustara
 13. Bustar
 14. Bastardas
 15. Bastardes
 16. Bastardin
 17. Bastaros
 18. Baster
 19. Bastero
 20. Bastert
 21. Bastor
 22. Bastyr
 23. Beaster
 24. Besteiro
 25. Bestron
 26. Bestuer
 27. Biester
 28. Bister
 29. Boester
 30. Bosdari
 31. Boster
 32. Buster
 33. Bustero
 34. Bystry
 35. Basteri
 36. Bistra
 37. Basters
 38. Beszterda
 39. Bastaert
 40. Beuster