Vezetéknév Besia

Ha többet szeretne tudni a Besia vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Besia vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Besia vezetéknévvel rendelkezők.

A Besia vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Besia esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Besia vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Besia vezetéknév-térkép

Besia családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Besia vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Besia-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Besia vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Besia vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Besia a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán Irán (231)
 2. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (150)
 3. Olaszország Olaszország (140)
 4. Franciaország Franciaország (47)
 5. Lengyelország Lengyelország (44)
 6. Svájc Svájc (13)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (10)
 8. Indonézia Indonézia (8)
 9. Görögország Görögország (6)
 10. Algéria Algéria (4)
 11. Németország Németország (2)
 12. Albánia Albánia (1)
 13. Brazília Brazília (1)
 14. India India (1)
 15. Nigéria Nigéria (1)
 16. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 17. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (1)
 18. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 19. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Besia az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Besia vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Besia a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Besia szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Besia vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Baesia
 2. Basia
 3. Besa
 4. Besca
 5. Besga
 6. Besi
 7. Besio
 8. Bessa
 9. Bosia
 10. Becia
 11. Baesa
 12. Baessa
 13. Basa
 14. Basca
 15. Basha
 16. Basi
 17. Baska
 18. Basoa
 19. Bassa
 20. Basua
 21. Beaka
 22. Beca
 23. Beccia
 24. Beci
 25. Becka
 26. Bega
 27. Begga
 28. Behic
 29. Beica
 30. Beig
 31. Beik
 32. Beika
 33. Beis
 34. Beiza
 35. Beja
 36. Bejja
 37. Beka
 38. Bes
 39. Besaw
 40. Besch