Vezetéknév Besar

Ha többet szeretne tudni a Besar vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Besar vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Besar vezetéknévvel rendelkezők.

A Besar vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Besar esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Besar vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Besar vezetéknév-térkép

Besar családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Besar vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Besar-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Besar vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Besar vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Besar a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Malajzia Malajzia (5379)
 2. Brunei Brunei (1753)
 3. Egyiptom Egyiptom (971)
 4. Indonézia Indonézia (723)
 5. Irán Irán (636)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (211)
 7. India India (154)
 8. Törökország Törökország (122)
 9. Nepál Nepál (94)
 10. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (92)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (12)
 12. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (8)
 13. Albánia Albánia (4)
 14. Brazília Brazília (4)
 15. Németország Németország (2)
 16. Anglia Anglia (2)
 17. Olaszország Olaszország (2)
 18. Hollandia Hollandia (2)
 19. Oroszország Oroszország (2)
 20. Thaiföld Thaiföld (2)
 21. Ausztrália Ausztrália (1)
 22. Bulgária Bulgária (1)
 23. Dánia Dánia (1)
 24. Wales Wales (1)
 25. Japán Japán (1)
 26. Mexikó Mexikó (1)
 27. Nigéria Nigéria (1)
 28. Szingapúr Szingapúr (1)
 29. Türkmenisztán Türkmenisztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Besar az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Besar vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Besar a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Besar szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Besar vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Besar. Ennek az az oka, hogy sokszor a Besar vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Besar vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Besar vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Besar vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Besar vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Besar vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Basar
 2. Becar
 3. Bejar
 4. Besaru
 5. Beser
 6. Beshar
 7. Bekar
 8. Beskar
 9. Bacar
 10. Bagar
 11. Bakar
 12. Basara
 13. Baser
 14. Bashar
 15. Basir
 16. Bazar
 17. Becer
 18. Bechar
 19. Becwar
 20. Begara
 21. Beger
 22. Beggar
 23. Begor
 24. Begur
 25. Beiser
 26. Beker
 27. Bekir
 28. Bekkar
 29. Beshara
 30. Beshear
 31. Besher
 32. Beshir
 33. Besier
 34. Besora
 35. Besore
 36. Besser
 37. Bieser
 38. Biser
 39. Boeser
 40. Bogar