Vezetéknév Abances

Ha többet szeretne tudni a Abances vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abances vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abances vezetéknévvel rendelkezők.

A Abances vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abances esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abances vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abances vezetéknév-térkép

Abances családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abances vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abances-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abances vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abances vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abances a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (23)
 2. Argentína Argentína (10)
 3. Brazília Brazília (1)
 4. Ecuador Ecuador (1)
 5. Franciaország Franciaország (1)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 7. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abances az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abances vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abances a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abances szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abances vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abancens
 2. Abanses
 3. Avances
 4. Abanco
 5. Abans
 6. Abonce
 7. Avance
 8. Abanzas
 9. Abang
 10. Abango
 11. Abbans
 12. Abens
 13. Abinger
 14. Avancena
 15. Avans
 16. Avanzas
 17. Avennes
 18. Abencio
 19. Abaynesh
 20. Abons
 21. Abainza
 22. Abancourt
 23. Abaunz
 24. Abaunza
 25. Abenoja
 26. Abenoza
 27. Abenza
 28. Abing
 29. Abonjo
 30. Abonza
 31. Afanase
 32. Afang
 33. Aibangbee
 34. Apianus
 35. Aponcio
 36. Avancini
 37. Avanson
 38. Avanzi
 39. Avanzo
 40. Avens